ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ - Optorama Patision

Πολιτική Επιστροφής

Σε περίπτωση που υπάρξει λάθος από μέρους μας στην αποστολή της παραγγελίας σας, τα έξοδα αποστολής και επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά το κατάστημά μας. Σε αυτήν την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για έναν αριθμό λογαριασμού Τραπέζης στον οποίο θα σας κατατεθεί το ποσό πού αντιστοιχεί στην αξία των γυαλιών πού καταβάλατε (μείον τις προμήθειες που τυχόν έχουν παρακρατηθεί από την Τράπεζα ή την υπηρεσία PayPal).

Εάν όμως δεν επιθυμείτε να κρατήσετε τα γυαλιά πού παραγγείλατε για δικούς σας λόγους, (λάθος επιλογή νούμερου η αν το γυαλί δεν είναι της αρεσκείας σας σε θέματα χρώματος, εφαρμογής κ.λπ.) τόσο τα έξοδα αρχικής αποστολής όσο και τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη (δηλαδή: 3,50€ + 3,50€ = 7€).

Να τονίσουμε πώς για την διευκόλυνσή σας, η διαδικασία αυτής τής επιστροφής γυαλιών-χρημάτων, μπορεί να γίνει στο κατάστημά μας χωρίς τις ανωτέρω επιβαρύνσεις μεταφορικών, αρκεί να επιστρέψετε εσείς τα γυαλιά (σε άρτια κατάσταση όπως παρελήφθησαν κατά την αγορά τους, χωρίς φθορές, γρατσουνιές κ.λπ.).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλαγές γυαλιών – επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε και να πληρώσετε τα γυαλιά που παραγγείλατε ηλεκτρονικά, από το κατάστημά μας.

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-shop (contact@optorama.com.gr).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλαγές με γυαλιά πού έχουν αγορασθεί από τα φυσικό μας κατάστημα, δεν θα γίνονται δεκτές, και το αντίστροφο. Αλλαγές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών.

Εξαιρούνται προϊόντα τα οποία έχουν υποστεί κατεργασία – ειδική κατασκευή πριν την παράδοση στον πελάτη, ή φθορά κατά τη χρήση από αυτόν.

Όσον αφορά τις αλλαγές γυαλιών θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως αυτές είναι δυνατές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών και με την απόδειξη αγοράς τους, με 2 τρόπους:

  1. Μπορείτε μας επιστρέψετε το γυαλί πίσω και να σας στείλουμε τα νέα γυαλιά πού επιθυμείτε χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
  2. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε την αλλαγή στο κατάστημά μας.

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση μαζί μας ούτως ώστε εάν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα, να αποσταλεί πρώτα και έπειτα να ειδοποιηθείτε για την νέα παραλαβή.

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις επικοινωνήσετε μαζί μας στο contact@optorama.com.gr ή στο τηλ. 210 2232051, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 9.00-13.00 και Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο 9.00-14.30.

espa